Viseaften 22/3-2017.


Viseaften 22/3-2017.

Etter en noe hustrig start på kveldens underholdning, ( dette grunnet en forholdsvis kjølig værtype) og som vi selv og «de tre glade musikanter» vel kan sies var ryggraden i underholdningen, selv om det til tider også kunne oppdages store variasjoner i gjennomføringen av det å kunne følge teksten i de respektive sanger.
Og da selvsagt også den store variasjon i lydnivået dette skapte!
Men på tross av det noe kjølige været, virket det som om de fleste merket varmen som etter hvert bredde seg på Manga Norte.
I det store og hele en koselig kveld.
For min egen og AnneMas del, avsluttet vi kvelden noe tidlig? ca 22-15, og tok turen videre ut til restauranten THE LOUNGE BAR rett og slett for å få med oss DAG ERIK og hans Bassgitarist med denne kveldens underholdning !!!!
Det denne duoens underholdning sto for av svært god og variert musikk fra nærsagt alle de siste fire tiårs variasjon, var bare helt utrolig bra, vi fikk både synge og danse, og på tross av et lite men svært lydhørt publikum, var de to trubadurene i kjempeslag!

Etter en svært underholdende «intimkonsert» lovet de to karene å underholde også på FREDAG KVELD 24/3-2017. OG HÅPER PÅ STORT FREM-MØTE.

Takk for en koselig kveld med dobbel underholdning.
AnneMa & Frank.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: