Referat og bilder fra fjellturen, 10.03.17


Hei til alle turvenner!

Sent, men forhåpentlig vis ikke for sent. Håper jeg er tilgitt at referatet kommer en dag senere enn vanlig.
Den varmeste dagen så langt i år var det duket for tur til vindmøllene på åsen ovenfor La Union. Tretten sprekinger møtte opp på parkeringsplassen ved Burger King og etter opptelling og plassering i et tilstrekkelig antall biler tok vi oss frem til parkeringsplassen ved foten av Parque Minero.
Turen går opp gjennom den delen av gruveanlegget som er restaurert for å vise hvordan tidligere gruvedrift foregikk. Videre langs stier opp mot åsryggen til vindmøllene. 6 deltakere gikk siste stykket opp til møllene på Gerds sti mens 2 gikk opp den «gamle» ruten. Resterende 5 valgte å avkorte turen og vente på de andre på returen.
Ingen tok skade av varmen, 25 – 30 grader, eller andre fysiske problemer og kunne returnere til «blåstripa» i Puerto Tomas Maestre til en som vanlig hyggelig og nærende lunsj på restauranten Casa Blanca. Her ble vi 15 til bords inkludert Serina (15 mnd.).
Legger ved noen bilder for å dokumentere ovenstående. Ett fra avsatsen ved Gruvekapellet, ett fra utsikten mot Mar Menor og La Manga, ett fra turens topp-punkt med utsikt mot Portman (gruveby ved Middelhavet) og ett fra langbordet på Casa Blanca.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

En kommentar til «Referat og bilder fra fjellturen, 10.03.17»

  1. Hei, Alle og ‘vel så det’.
    Artig sammentreff eller en ny Snåsamann i kjømda?
    Det er grunn til å berømme den store ‘Bukken Bruse’ for hans synske evner: Dagen før turen skulle gå spurte jeg Ingolf om han ville anslå hvor mange deltakere det ble på turen. Uten å blunke svarte han med stor overbevisning at det ville bli 15. Hvis vi antar at han hadde det felles måltidet i tankene, traff han forbløffende rett. Kanskje skulle slike prognoser bli en ny og underholdende del av ritualet til Fjellgeitene?
    Hilsen fra Jan P.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: