Referat og bilder fra fjellgeitene, 3.3.17


Hei og hopp, 11 spreke fjellgeiter på tur i vår skjønne natur!

Denne fredagen gikk vi den lengste av turene på vårt repertoar, nemlig «Hopremasa». Turen er på ca. 10 km og går fra et industriområde med avkjørsle straks bortenfor møbelforretningen Belhogar. Herfra går vi over åsen til middelhavs stranden, videre rundt saltdammene i naturreservatet Calblanque og over til Mar Menor – siden hvorfra vi startet. 3 av deltakerne valgte en noe kortere tur i det samme terrenget, og som så ofte tidligere ledet av Laila.
De 8 som gikk langturen hadde dessuten følge av «Cinco», en firbent sjarmør i grå dress.
Vedlagt følger noen bilder plukket ut fra en større mengde og som etter referentens vurdering er dekkende for turen: Det første bildet er fra ankomst saltdammene på middelhavs siden, det andre fra påfyll av diverse energigivende mat og drikke på en dertil egnet benk oppsatt av den lokale turistforeningen, et tredje bilde viser stedet der «tennisballene» vokser ved saltdammene og endelig, som vanlig, et bilde fra den sosiale delen, fredags lunsjen. Denne gangen på «Casa Blanca» på «blåstripa». Her ble vi 12 til bords og som vanlig ble vi traktert med utsøkt mat og tilhørende drikke av stedets hyggelige og effektive personale.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: