Referat fra fredags turen 24.02.17.Hei til alle turvenner, gamle og nye!

Turen denne fine fredagen gikk rundt Cabeza Fuente fra vannpostene ovenfor Los Belones. 13 ivrige turgåere møtte opp på parkeringsplassen ved Burger King. Vi dro til Los Belones i et minimalt antall biler. Alle 13 startet turen i samlet tropp og denne gangen til venstre for Cabezaen, d.v.s. medurs.
Over på middelhavssiden valgte 2 av deltakerne å snu og gå samme veien tilbake til startstedet. Dette ble da «kortturen» ledet av Laila. Resterende 11 gikk hele strekningen rundt Cabezaen, til sammen ca. 9 km. Det er for det meste småkupert terreng, men med en god styrkeprøve opp fra middelhavssiden og over fjellkammen tilbake til vannpostene.
Alle kom gjennom denne turen uten skader av noen art og ankom restauranten Garnacha i Los Belones i samlet tropp for å innta fredagslunsjen. Her ble det som vanlig disket opp med utsøkte spanske retter av et smilende og effektivt personale.
Legger ved noen bilder fra turen: ett fra starten ved vannpostene, ett fra rasten ved middelhavsstranden, ett som viser litt av blomsterfloraen i et vårlig, flott turområde og til sist som vanlig et bilde fra lunsjbordet på Garnacha hvor vi var alle 13 samlet.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: