Bilder og referat fra visekvelden 22.02.17


Årets andre sang- og viseaften i Norskeklubben ble en trivelig opplevelse for de oppmøtte. Bortimot 50 festglade medlemmer var samlet i lokalene på Manga Norte, og det var god stemning helt fra starten av. Vi fikk utdelt et hefte med 12 utvalgte sanger, de fleste med norsk tekst.

Visekvelden var delt inn i tre bolker, og sangene var hentet fra bl. a. Olav Stedje, Arne Paasche Aasen, Terje Tysland, Erik Diesen og Stein Ove Bergs repertoar. Av kjente og kjære sanger kan nevnes «Nidelven», «Amanda fra Haugesund», «De nære ting», «Nordlandsnetter» og «Våren kommer nå».                         Som vanlig ledet musikerne oss stødig gjennom både tekster og melodier.

Som pauseaktivitet delte kveldens kapellmester Rolf Einar ut et ark med morsomme spørsmål og pussigheter, til dels med brysomme løsninger.      Noen av deltakerne, med medbrakt kreativitet, taklet de fleste, mens vi med mer normal fantasi hadde større problemer.

Etter avsluttet program ble det en runde med spontansang og -musikk, og et par gjestemusikere sørget også for at stemningen var på topp kvelden ut.

Klubbmedlemmene hygget seg både inne og ute, de fleste med nogo attåt. En stor takk til musikerne; Rolf Einar og Roy på gitar, Walter på trekkspill og gitar, og Sverre på gitar og ukulele. Med hovedansvarlig Rolf Einar i spissen sørget de igjen for en vellykket sang- og viseaften i klubben.

A.P.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: