Referat og bilder fra fjellgeitenes tur 17.02.17


Hei igjen alle turvenner!

Denne fine fredagen, den 17.02.17, var vi 19 sprekinger som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå turen til fyret ved innseilingen til Portman. Som for de fleste av turene våre er det valg mellom en lengre løype for de sprekeste og en noe kortere løype for de som føler at dagsformen ikke er helt på topp. Den korteste turen går fra den gamle ekserserplassen ved veien ned til havna, mens den lengste turen også inneholder en del av «romerstien» opp mot toppen av åsryggen mellom Middelhavet og Mar Menor.
11 av deltakerne valgte kortturen mens resterende 8 fikk med seg romerstien, en del furutrær som hadde måttet gi tapt for vinden tidligere i vinter og litt mer kupert terreng langs åsryggen ut mot fyret.
Været var helt flott med sol og passende temperatur for kortbukser og t-skjorte (soltopp).
Denne fredagen var det full enighet om spisested for felleslunsjen, nemlig Pizzeria Venezia på «blåstripa», og her ble vi 18 sultne fjellgeiter som måtte vente litt lengre på å bli foret enn det vi er vant til. Men det vi fikk var både velsmakende og rikelig i mengde og sunt innhold.
Legger ved noen bilder som illustrasjon og dokumentasjon av ovenstående. Ett bilde fra parkeringsplassen langs vegen ut mot fyret hvor vi var alle 19 samlet, ett av området hvor de som gikk langturen hadde sin første vanningspause og som viser Birgit og Arne i fint driv opp mot dette «vannhullet». Ett bilde er tatt av de som gikk langturen med kystlandskapet sydvestover mot innseilingen til Cartagena som bakgrunn. Som vanlig tar vi med det som så ofte er høydepunktet og det sosialt samlende ved turene, nemlig lunsjen. Her fra Pizzeria Venezia hvor vertinnen stilte som fotograf.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: