Fredagstur 03.02.17, referat.


Ut på tur, aldri sur!

Hei og takk for nok en vellykket tur i Fjellgeit-regi.

Fredag den 03.02.2017 var vi hele 14 sprekinger som møttes på parkeringsplassen ved Grimanga-bygget. Vi hadde vindmøllene ovenfor La Union som turmål denne fine første fredagen i Februar. Sol gjennom et tynt skylag og en fin bris er ønskevær for turgåere. Temperatur ca. 15 Grader C.

2 damer ble plukket opp underveis og et par bosatt i Cabo de Palos var allerede ankommet parkeringsplassen ved Parque Mineros.

Turen går gjennom det gamle gruveanlegget med en vanningspause på en avsats hvor det finnes et kapell hugget inn i bergveggen, videre opp til en slette hvor en møter en sti som går ned til Portman, en gruveby på middelhavssiden av åsryggen. Derfra gikk vi Gerd’s sti opp til vindmøllene. Her ble det rast med påfyll av energi, frukt og diverse drikke.

Vi var 14 som gikk denne lengste ruten og 4 som gikk en noe kortere tur. Vi møttes på sletten hvor stien fra Portman kommer opp, og her fikk fotografen mulighet til å feste 17 blide turgåere til det digitale minnet. Med fotografen var vi således 18 som deltok på dagens tur.

Felleslunsjen ble også denne fredagen inntatt på restauranten Garnacha i Los Belones. Her var vi hele gjengen på 18 samlet ved langbordet hvor det som vanlig ble servert utsøkte spanske retter av et smilende og effektivt personale.

Vedlagt noen bilder som illustrerer ovenstående.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: