Referat fra visekvelden 25.01.17


VISEKVELD

EN ONSDAG HVER MÅNED

2017 har startet med kaldere vær enn noen av oss kan minnes. Og mens mildværet har herjet gamlelandet har mange av de faste ‘klimaflyktningene’ ennå ikke innfunnet seg i paradiset på sandbanken. På dagens visekveld var det likevel overraskende stinn brakke da Vise-oppmannen, Rolf Balstad, ønsket rundt førti glade ‘sangere’ velkommen på Manga Norte og deretter, sammen med Sverre Kversøy og Roy Morten Andersen, spilte opp til allsang. Som vanlig var det flere av gjestene som fikk slippe til med egne og andres gode historier og oppmannen hadde også laget en ny, annerledes og meget underholdende Quiz med 12 spørsmål eller snarere gåter, fra ‘roteloftet’. Her fantes det ikke noe fasitsvar og ingen vinnerbord. Målet med øvelsen var å gi deltakerne ren underholdning og de overraskende løsningene vakte stor munterhet.

Beholdningen ved kveldens slutt var altså utmerket underholdning og dertil kjærkomne gjensyn med mange gamle venner som bonus. Skulle noen, mot formodning ha kjedet seg, er de selv skyld, men de lever nok fremdeles og kan gjøre et nytt forsøk i februar….

Det ligger adskillig frivillig innsats bak disse kveldene. Rolf B. hadde lagd sanghefter til (nesten) alle og det var tydelig å se at målgruppa setter pris på det ved å møte opp og synge av full hals, riktig nok med hver sitt nebb (det skulle nå ellers bare mangle) og delvis i eget tempo. Men begeistringen blant publikum er et godt bevis på at viser og vitser er en viktig del av sikringskosten for medlemmene. At deres venner og kjente som ennå ikke var medlemmer også var velkomne, viser at det kan være velsignet høyt under taket i DNKLM.

Det er forøvrig planlagt en visekveld i februar og en i mars. Gå ikke glipp av dem! Det er plass til ennå noen flere på Manga Norte.

jan p.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: