Referat og bilder fra fjellgeitene.


Kjære turvenner!

Litt vemodig, men «tiden er det ingen som kan snu» som kjent. Dette var årets siste planlagte tur i DNKLM’s regi, selv om de som ønsker å gå felles turer er velkommen til det. Undertegnede ber om å bli kontaktet dersom det er ønskelig med et felles opplegg.
Fredag den 16. gikk turen som annonsert til kanonene på åsen mellom Mar Menor og Middelhavet med utgangspunkt ved parkeringsplassen der vegen til Llano del Beal tar av fra hovedvegen over til Portman.
Vi var ikke den helt store flokken, bare 4 som trasset værgudene og la i veg «med freidig mot». Alle gikk «kort-turen» denne gangen, det vil si opp og ned vegen, da stien gjennom skogen ble antatt å være for sleip p.g.a. regnværet.
Overraskelsen her var 3 store busser med ungdom som tilsynelatende var tiltenkt den gode gjerning å plante busker i området hvor vegen til kanonene starter. Et godt tiltak, bare synd at været ikke ville spille på lag. En større oppgradering av dette området er satt i gang og en bil fra «Espacios Naturales Region de Murcia» ble observert i området.
Vi som gikk turen fikk noen regndråper på oppturen, men noen få solstråler og en liten bris var det som skulle til for at vi kunne sette oss til bords på «Garnacha» i Los Belones og nyte en herlig lunsj i tørre klær og med godt humør.
Neste tur i DNKLM’s regi vil bli Fredag den 13.01.17. Da er store høvding Ingolf og flere andre garvede turgåere på plass igjen, så da ønsker vi alle gamle og nye turvenner hjertelig velkommen til mange friske turer i vårt skjønne omland.
Jeg lar noen bilder fortelle mer fra turen: Alle fire ble foreviget da en tilfeldig engelskmann ble tildelt oppdraget som fotograf. Dette på vegen opp. Neste bilde ble tatt under inntak av forfriskninger ved kanonene. Ett utsiktsbilde viser den spektakulære fjellsiden mot Cabo de Palos og La Manga, og ett viser utsikten til Mar Menor og La Manga. Som alltid vises lunsjbordet som avslutning. Denne gangen holdt det med et firemannsbord.

Jeg nytter høvet, på vegne av gå-gruppen i DNKLM, til å ønske alle våre turvenner en GOD JUL og ET GODT NYTT ÅR og velkommen til mange herlige turer i det nye året. Takk for det gamle LerKyss!!!

Med hilsen: Helge Ødegård (004790058099 eller oedega@online.no).

En kommentar til «Referat og bilder fra fjellgeitene.»

  1. Tusen takk for alle de fine turene i året som har gått. God Jul og Godt Nytt År til dere alle.🎅🎄Gleder oss til mange flere turer😃 Vi kommer til Cabo den 17 januar. 🎅Jule klemmer fra Carl og Turid 🏃🏃‍♀️🎅🎄🌹🎉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: