Referat og bilder fra siste fredagstur, 9.12.16


Hei til alle tur venner!

Den første fredagen i høst med regnvær og vind i omegnen. Vi var nok heldig tross alt, kun en byge traff oss mot turens mål. Turens mål denne dagen var «Fyret ved Portman» med korttur den vanlige gamle ruten og langtur med tillegg av en del av romerstien og langs åskanten til
vi kom inn på «korttur- stien» og videre mot fyret.
Vi var 8 som møtte på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Etter å ha studert vesthimmelen en stund og blitt enig om at «Fredagstur skal det bli» fortsatte vi med valg mellom salmon og snitsel og fordeling på bilene. En av de oppmøtte måtte trekke seg da han ventet en forsikringsmann som han hadde håpet skulle komme tidlig på morgenen, men som så ofte hadde det oppstått forsinkende komplikasjoner.
Fremme ved utgangspunktet, på en parkeringsplass nedenfor «ekserserplassen», delte vi oss i to grupper, 3 stykker som ville gå kortturen og resterende 4 som valgte den lengste ruten.
Turen gikk uten komplikasjoner for begge gruppene og førstehjelpsskrinet forble uåpnet.
Velger å legge ved 4 bilder som dokumentasjon: Ett fra stien ned mot fyret med utsikt over stranden nedenfor Portman og Middelhavs stranden videre forbi innseilingen til Cartagena, ett fra der vi møtte de 3 fra kortturen slik at her ble hele gjengen minus fotografen med på bilde, ett fra inntak av forfriskninger ved «Gunnlaugs plass» ( stående bufe’ på grunn av regnvåte sitteplasser) og endelig fra et forholdsvis kort lunsjbord, 8 gjester, på Casa Blanca på «blåstripa». Her stilte kelneren opp som fotograf, slik at undertegnede også ble foreviget i det gode selskap.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s