Referat fra fjellgeitene, 2.12.16


Hei igjen «superfjellgeiter»!!

I dag, fredag den 2. desember 2016, var vi 12 sprekinger som stilte til start på ukens fredagstur. På parkeringsplassen ved Grimangabygget ble det orientert om turen som denne gangen var «Cabezaen rundt» med utgangspunkt i vannpostene ovenfor Los Belones, samt spiseplass og plassering i bilene. Været, som hadde skiftet fra vind og regn hele torsdagen, var i dag bare sol og varme. For enkelte så varmt at lettelser i antrekket måtte tillates.
Denne turen går over åsen mellom Mar Menor og Middelhavet og tilbake på motsatt side av fjelltoppen Cabeza de Fuente, med oppstigningen fra middelhavs stranden som største utfordringen. Naturen er variert topografi med en del vegetasjon og flott utsikt langs stranden med fine sandstrender i de mange buktene. Her kunne en også beskue en turist (ikke fjellgeit) som hadde gått så langt som mulig i «lettelser i antrekket».
«Cabezaen rundt» ble denne gangen gått medturs mens to av deltakerne valgte å starte motturs for å gå noe kortere.
To av deltakerne hadde andre avtaler med innlagt middag og vi ble derfor 10 spisegjester på restauranten «Garnacha» i Los Belones. Her ble vi igjen traktert med nydelige spanske retter av et effektivt og vennlig mannskap.
Velger å legge ved ett bilde fra parkeringsplassen ved vannpostene hvor vi var alle samlet, ett bilde fra en vanningspause ved middelhavsstranden, ett fra inntak av «fornybar energi» før oppstigningen mot Mar Menor – siden, ett av en turgåer med Cabeza de Fuente i bakgrunnen og endelig et «motlysbilde» fra lunsjbordet på Garnacha.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s