Referat fra fjellgeitene fredag 25.11.16.


Referat fra fredagstur 25.11.16.

Så var den lengste turen på gågruppens repertoar vel i havn for denne gang og 13 glade vandrere kan se tilbake på en lang, men meget vellykket tur. Noen ble litt våt på beina etter å ha tråkker litt ut i noen sølepytter etter regnværet for et par dager siden.
Vi møttes som så ofte før på parkeringsplassen ved Grimangabygget, og etter orientering om turen, valgt spisested og plassering i bilene, dro vi i veg til utgangspunktet for turen, nemlig parkeringsplassen ovenfor industribygget Hopremasa.
Turen går over åsryggen mellom Mar Menor og Middelhavet og er på vel 10 km. Terrenget er ikke utfordrende og området på Middelhavsiden ligger for en stor del i naturparken Calblanque. Vi passerer også noen saltdammer og områder med forskjellig vegetasjon og et arboret.
Turområdet er dessuten tilrettelagt med en del plankebroer og plankedekke over noen myrlendte områder.
Legger ved en del bilder som illustrerer ovenstående tekst og som en happy ending, som så ofte tidligere, møttes vi på restauranten Casa Blanca på «blåstripa» hvor vi ble traktert med smakfulle retter av smilende og effektive servitører.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s