Referat og bilder fra fjellgeitene, 11.11.16


Hei og hopp alle fjellgeiter og andre turvenner.

Fredag den 11.11.16 var vi 16 sprekinger som stilte til start ved Grimangabygget. Turen denne flotte dagen var, etter avstemming ved lunsjbordet sist fredag, lagt til vindmøllene på åsen over La Union. Utgangspunktet var da en parkeringsplass i utkanten av gruvebyen. En deltaker valgte en noe kortere tur for seg selv, mens resten gikk gjennom gruveanlegget opp til avsatsen hvor det finnes et kapell innhogd i fjellet og en liten restaurant. Her ble det vanningspause og avfotografering med La Union som bakgrunn, se vedlegg! De fleste gikk «Gerd’s sti», en litt lengre men slakkere oppstigning til vindmølleparken, mens noen valgte den brattere men kortere traseen. Heller ikke denne turen ble det nødvendig å åpne førstehjelpsskrinet. Alle kom velberget tilbake til utgangspunktet.

Vedlagt også et bilde som viser landskapet ved gruvebyen sett fra platået ved vindmølleparken.

Fredagslunsjen ble denne gangen, som så ofte før, inntatt på restauranten Casa Blanca på «blåstripa». Her ble vi 16 til bords og ble som vanlig traktert med flere smakfulle retter av et smilende og effektivt vertskap. Vedlagt et bilde herfra som dokumentasjon.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s