Referat og bilder fra fjellgeitene 4.11.16


Hei igjen til alle tur venner

Fredags turen gikk denne gangen til Kanonene på åsen over Los Belones. Dette festningsverket var i sin tid bygd for å kontrollere kysten vestover og innseilingen til Cartagena. Nå kun brukt som turistmagnet og for gå-gruppa i DNKLM et ofte brukt mål for våre fredagsturer.
Vi møttes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget, hele 20 sprekinger med roser på kinn og solskinn i blikk. Fordelingen på bilene ble ganske enkel da alle unntatt en skulle delta i felleslunsjen på vårt ofte brukte spisested i Los Belones, nemlig restauranten Garnacha.
Det ble, som vanlig, arrangert traseer som passet både de spreke og de enda sprekere. Med Laila som fører gikk de nest sprekeste opp og ned veien, mens elitetroppen gikk stien gjennom skogen og opp «monsterbakken». Alle kom velberget gjennom strabasene også denne fredagen og førstehjelpsskrinet forble uåpnet!
Legger ved et fellesbilde fra parkeringsplassen vi startet fra der en buss-sjåfør tok ansvar som fotograf slik at undertegnede ble foreviget her sammen med gjengen. Som vanlig ble det også denne gangen tatt et bilde under vanningspausen ved «hytta vår» oppe i lia. Ett bilde også tatt som dokumentasjon og vitne på at vi faktisk hadde vært på toppen ved kanonene.
På Garnacha ble vi servert en overdådig lunsj med salat, forrett, hovedrett og dessert / kaffe. Inkludert også all drikke vi måtte behøve for å restituere våre elles delvis dehydrerte legemer. Legger ved et bilde fra lunsjbordet tatt i motlys, hvor en likevel kan gjenkjenne de fleste.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s