Fredagstur 28.10.16.


Referat fra fredagsturen 28.10.16

Hei alle turvenner!

Fredag den 28.10.16 ble nok en suksess for DNKLM’s turgruppe. Hele 33 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget i et alldeles nydelig vær, ca. 23 grader i skyggen og sol fra en nesten skyfri himmel. Skyene og de få skyggene ble etter hvert satt stor pris på etter som svetten piplet frem fra våre slitne kropper.

Det var denne gangen lagt opp til en tur vi ikke hadde gått før, eller rettere sagt en kombinasjon av to turer for å gjøre denne fredagen ekstra spennende. Vi ble hintet av vår gode nestor J.H.P. om at vi kunne starte fra den parkeringsplassen vi normalt bruker for turen til kanonene og derfra gå over toppen på vegen til Portman og videre på romerstien til vi kom inn på vår vanlige forlengede tur til fyret ved havna i Portman. Derfra retur langs vegen til rundkjøringen og opp hele romerstien med den bratte bakken mot toppen som «den store manndomsprøven». En prøve damene besto like greit som mennene. J.H.P. får nøye seg med å lese om våre strabaser på nettet fra sin godstol på Moholt.

28 deltakere fullførte langturen mens Laila tok med seg 4 andre til en noe kortere tur.

Fotografen beklager at han ikke hadde nærværenhet nok til å få tatt et bilde fra romerveien som var den historiske delen av turen. Han fikk derimot samlet de 28 langvegsfarende til et felles bilde på første innlagte drikkepause etter å ha forlatt romerstien og et stykke bort langs åssiden.

Et nytt bilde viser samme gjengen på en utsiktsplass straks før vi kommer til Middelhavet, mens neste bilde er fra inntak av væske og frukt og annen nødvendig tilførsel av ny energi på «Gunnlaugs plass».

De to siste bildene er fra felleslunsjen på Casa Blanka på «blåstripa» hvor vi ble 20 rundt langbordet. Som vanlig ble vi traktert med velsmakende retter og god drikke av stedets alltid smilende personale.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

En kommentar til «Fredagstur 28.10.16.»

  1. Flotte bilder👍😃 lengter tilbake når jeg ser dem🌺En stor takk til alle dere som er med og aransjerer og tar så fine bilder🌻Plutselig er vi tilbake🏃Kos dere med de herlige turene. 🌞👣👣👣

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s