Fredagstur med fjellgeitene 21.10.16


Referat fra fredags turen 21.10.16.

Kjære tur venner.

Fredag, den 21.10.16 møtte 28 sprekinger opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget, klar til gå gruppens lengste tur, nemlig den som starter fra «Hopremasa» og går over åsen over til middelhavs stranden og videre rundt saltdammene og tilbake over åsen til Mar Menor – siden og tilbake til utgangspunktet. Turen er ca. 11 km uten de helt store topografiske utfordringene.

En deltaker valgte å gå solo en noe kortere tur.

Været var laglig for turgåing med ikke alt for sterk sol, noen få regndråper og en deilig svalende bris. Det ble lagt inn flere drikkepauser og en hovedrast ved vestenden av saltdammene, hvor det er oppbygd en lang benk med sitteplass for alle og enda noen flere.

Også denne turen gikk uten uhell av noe slag ( førstehjelpsskrinet fremdeles uåpnet ).

Gruppen delte seg noen lunde på midten når det gjaldt den påfølgende sosiale lunsjen. Vi ble 16 ved langbordet på Casa Blanca på Blåstripa mens resten valgte andre spisesteder eller hadde andre avtaler.

Legger ved noen illustrerende bilder som får tale for seg selv.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s