Fredag den 14.10.2016 må markeres i fjellgeitenes minnebok.


Hei alle fjellgeiter

!

Fredag den 14.10.2016 må markeres i fjellgeitenes minnebok. Det ble nemlig satt ny rekord i antall deltakere! Hele 41 sprekinger la i vei fra parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå «Cabezaen rundt». Da det i tillegg var 2 som ventet på oss ved utgangspunktet for turen, nemlig ved vannpostene ovenfor Los Belones, ble vi hele 43 deltakere! Noen gikk en alternativ, mindre strabasiøs løype. Alle fullførte i fin stil og uten skader av noen art. Førstehjelpsskrinet forble uåpnet.
Været var ypperlig turvær med ca.24 grader og lett vind fra Middelhavet. Dette kom vel med da vi denne gangen gikk med, slik at den bratte bakken opp fra Middelhavet ble gått i motbakke, og med en ganske skarp sol i ryggen ble det behov for flere korte pauser med væskeinntak (vann for det meste).
Med så mange deltakere, og så vid spredning i form og akklimatisering, ble det ikke tatt noe samlebilde av hele gruppa. Vi får nøye oss med ett bilde fra første væskeinntak ved middelhavsstranda, ett bilde fra stien (maursti?) langs stranda før vi startet på oppstigningen, ett av «store bukken
bruse» mot Cabeza Fuente og ett som viser litt av den fantastiske faunaen vi har tilgang til her, nemlig en praktfull kaktus i full blomst.

Felles fredagslunsj ble inntatt på restauranten Casa Blanca hvor vi ble 33 til bords. Som vanlig på dette etablissementet ble vi servert av smilende personale og mat og drikke falt i alles smak. 5 deltakere valgte å spise på Festivo i Cabo de Palos, mens 5 deltakere hadde andre valg. Legger ved et par bilder fra langbordet på Casa Blanca.

Håper vi treffes igjen neste fredag til en ny tur i vårt fantastiske nærområde. Følg med på annonseringen på klubbens nettside!

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s