FREDAGSTUR FRA HOPREMASA 14.10.16


Kjære turvenner.

Igjen har vi fullført en vellykket fredagstur. Den motsatte veien rundt Cabeza er vår tøffeste tur. Men alle kom rundt uten store problemer. Neste tur blir fra Hopremasa. Den er like lang som forrige tur, men er mye lettere. Det er lite bakker på denne turen. Det blir også en kortere tur ledet av Laila og Jan. På grunn av mitt armbrudd blir førstehjelputstyret i Helges sekk. Både jeg og Helge har førstehjelpskurs, det er sikkert flere som har det. På grunn av at Marita arrangerer sin årlige tur blir vi sikkert noen færre deltakere på turen. Både jeg og Helge vil passe på at alle blir med, slik at ingen blir fragått. Anbefaler at de som går først tar noen pauser slik at vi blir mer samlet. Det kan være vanskelig å gi beskjed om forandring av tid når vi skal spise. Bespisning blir som sist på Casablanca, men de som ønsker det kan selvfølgelig spise ett annet sted.

Menyen.

Husets Forrett

Hovedrett

1. Kjøtt Snitzel

2. Fisk Laks

Dessert og Kaffe inkl i prisen

Drikke kommer i tillegg.

Prisen er som før.

De som ikke har anledning til å gå tur sammen med oss kan selvfølgelig spise sammen med oss, men de må si ifra før vi drar før kl. 11.oo. Håper igjen på en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s