I DON QUIJOTES FOTSPOR – nesten


Tilbakeblikk på fredags-turen den  30. sept. 2016

Vi er i Spania hvor Cervantes i sin tid fant på historien om Don Quijote som kjempet mot vindmøllene. Fredag kjempet vi, ifølge ubekreftede rykter, 37 norske vandrere oss OPP mot vindmøllene over La Union. Det var selvsagt ingen kamp, men noen kom opp først, andre kom opp sist og alle fikk ‘premie’ i form av en ubeskrivelig utsikt fra toppen av åsen, god appetitt og den ubeskrivelig deilige følelsen av mestring.

Med unntak av fire som alle hadde andre avtaler ble vi likevel 42 til bords på Casa Blanca. Det gir 46 involverte og er tangering av den tidligere rekorden på 47. Også den på siste fredag i oktober.

Menyen besto av en innbakt croquette etterfulgt av rikelig salat, og schnitzel eller torsk. Kjøttet var som en drøm i fløtesaus og ble servert med friterte squash. Fisken kan ha vært lysing, men den var så velsmakende at ‘hustruen i gode og onde dager’ som vanligvis pleier å utveksle smaksprøver, nekte å avstå selv den minste bit. Forfriskende fruktsalat og deretter kaffe avsluttet samværet.

Fottur-sjefen høstet fortjent applaus for arrangementet og har nå bestemt at neste tur går fra Cala Reona. Allerede tirsdag eller senest onsdag vil øvrige detaljer bli å lese på DNKLMs hjemmesider som anbefales på det varmeste for alle som vil holde seg oppdatert om livet på La Manga.

janp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s