Ny tur med FJELLGEITENE.


FJELLGEITENE INVITERER TIL KANONTUR. DEN 23. SEPTEMBER KL, 11:00

Sist fredag vasset og vandret 14 fjellgeiter langs sjøen rundt Cabo de Palos og endte opp hos Kineserne på Festivo som ble veldig glade over gjensynet. Vi fylte akkurat to åttemanns bord (ja, 14 delt på to kan lett bli åtte) og innntok den vanlige menyen. Den falt i smak hos de fleste, men selvsagt ikke hos alle.

Nå lokker imidlertid de ‘store høydene’. Etter manges mening er Kanonene et bra mål for høstens første fjelltur. Selv om det skulle bli veldig varmt i været, er tanken å gå både opp og ned langs vegen hvor det er godt om skygge og svalende vind. Som vanlig blir det felles lunsj etter turen sånn ved halv to-tiden for alle som ønsker det. Deltakerne kan selv velge spisested(er).

Alle som til nå har savnet den offisielle oppmannen og ‘Store Bukken Bruse’, kan glede seg over at han nå er nesten friskmeldt etter sitt ekle brudd i høyre overarm. Også kalt høyre bog blant sauer og geiter. Ingolf vil selv lede turen den 30. september og åpner på en måte DNKLMs høstsesong. Han regner med kjempeoppslutning og fører oss tilbake til Casa Blanca for en øredøvende lunsj i sjøkanten. Der har vi ikke vært siden 1, september. Hvor den turen skal gå får vi som er med til Kanonene den 23 lov å bestemme .

Så nå håper jeg dere har noen riktig gode forslag på lager.

Vi sees på fredag og siden vi må kjøre et stykke før fotturen starter, er det spørsmål om vi skal ignorere alle miljøhensyn og kjøre i flest mulig biler. Eller skal vi som egentlig er så bevisste, bruke færrest mulig biler og dermed være med å redde verden litt?

Jan Henrik Parow

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: