QUIZLEIS DET GJENG PÅ KVISTEN


Siste quiz for klubb-året 2015-2016 gikk av stabelen forrige onsdag men det var 1. april og gode quizere lar seg ikke narre med at det var slutt. Derfor avviklet Rolf Balstad den aller siste quizen i dag og hadde samlet ca.30 ivrige deltakere fordelt på bare 4 bord. Likevel visste ingen, skremmende nok, at Tony Montana spilte i filmen Scareface, eller at Lionel Messi ofte kalles ‘loppa’ eller ‘La Pulga’ som de sier i Brcelona. De som mente at Brazil var kalt opp etter en palme, var inne på noe, men treet het altså ikke Ygbrazil, som de hadde satset på i ren fortvilelse. Den fjerde nøtten var denne gang rosinen i pølsen: Rossinis mest spilte opera heter Barbereren i Sevilla. Da nyttet det ikke å svare kreativt, ‘La Donna e mobile’. Det har alle Donnaer vært siden Adam og Eva ble repartriert fra Paradiset etter et hastevedtak. Bordet med færrest deltakere, Six-pack, fikk faktisk napp i alle resterende spørsmål og kan se sommeren i møte som regjerende mestere med 27 poeng og starter feiringen allerede i kveld med å fremføre Goldfinger a capella på Bocciafesten. Også den, vemodig nok, sist i serien avmange kvelder ‘med gjengen’.
Men høstens løvfall og første frostnetter er ikke langt unna og i oktober er det full rulle igjen for Den ‘ustoppstanselige’ og ukuelige Norske Klubben på La Manga.
Innen da skal det også bli fremskaffet foto-dokumentasjon på de elleville seirende,
håper Jan P.

Jan Henrik Parow
Norge: Tlf.: +47 73 93 64 37 mobil: +47 926 09 933
Spania: Tlf.: +34 968 142 767 movil: +34 684 365 874

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Quiz. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s