Ny tur med fjellgeitene.


Turvenner.

Vel overstått påske i bygd og by, ved fjell og fjord, i vind og vær.

Lysere og triveligere dager ligger foran oss og snart blir også luften mildere for de nyklipte får.

Når man på tampen av ‘klubbåret’ tar på seg oppgaven å sørge for at fjell og fjære er klarert for tur med fjellgeitene og deres venner, er det med håp om at gode ideer, forslag og ønsker vil florere både før, under og etter turene. Det første vi må ta stilling til er hvor vi skal innta det avslappede måltidet etter turen. Det ble ikke bestemt før vi hevet taffelet sist fredag. Selv har jeg mange favoritter. Men i I tråd med Ingolfs gode demokratiske ånd synes jeg det må være opp til turdeltakerne å avgjøre det spørsmålet. Trykk derfor på svarknappen og svar meg alle sammen veldig kort på mail hvor dere helst vil spise lunsj førstkommende fredag.

Som avtalt går vi til kanonene og hvis været blir som varslet, blir det en KANONTUR. Dem som også venter seg et lynkurs i enklere betjening av skytsene må vi skuffe. Derimot tilbys, som så ofte før, en lettere og en litt mer spennende men også krevende rute.

Så sees vi fredag som vanlig kl. 10:50 (avmarsj presis kl. 10:60 på startplassen ved sydenden av Grimanga-bygget hvor det ligger et Burger-King-sted. Uten at jeg hadde tenkt vi skulle ta lunsjen der. Men send meg en mail, da vel.

Hilsen Jan P.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

1 svar til Ny tur med fjellgeitene.

  1. Knut Daae Hanssen sier:

    Hei – og takk for engasjementet..

    Det ble litt «støy» forrige tur fordi vi var noen få som av praktiske årsaker «måtte» velge et annet lunsjalternativ. Noen hadde avtale om å treffe andre på annen geografisk plass og da passet det samtidig å få dekket tilstedeværelse av akkumulert abstinens. Dette er nå dekket og jeg med flere er med på det meste som flertallet ønsker.. Ulempen var at undertegnede måtte greie seg med alkoholfritt…

    Mvh Knut

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s