Referat og bilder fra fjellgeitene, 11.03.16


Hei til alle turvenner!!

Fredag den 11.03.16 ble det arrangert to større begivenheter i regi av DNKLM. Turgruppa gikk sin fredagstur og klubben avholdt sin generalforsamling med tilhørende middag og fest. Begge arrangementer kom i mål, turgruppe i vanlig fin stil med to alternative trasevalg, mens generalforsamlingen hadde problemer med samrøre av generalforsamling og fest. En del oppmøtte hadde vansker med konsentrasjonen mens de ventet på at festen skulle ta til. Grunnet middag på kvelden ble felleslunsjen for turgåere sløyfet denne gangen.

Turen som her skal refereres gikk fra en parkeringsplass på nedsiden av veien ut mot fyret ved Portman. En gruppe på 6 sprekinger ledet av J.Parow gikk den vanlige ruten om ekserserplassen ut til forsvarsanlegget ved fyret til avtalt møtepunkt med resterende 15 ennå litt sprekere fjellgeiter, ledet av I.E.Drilen som gikk en noe lengre trase om «romerstien». Vi møttes på en kanonstilling ute ved fyret som egner seg perfekt for en rast med inntak av tiltrengte forfriskninger. Plassen er av turgruppa kalt «Gunnlaugs plass».

Vedlegger noen bilder som illustrerer glade turgåere i nydelig vær gjennom frodig, fargerik natur.

Første bilde er fra stien oppe i åsen etter å ha passert «romerstien» hvor de 15 fjellgeitene trakk pusten og fikk pulsen ned mot akseptabel rytme. Det andre bildet er fra utsiktsplassen nærmere fyret mens det tredje er tatt på «Gunnlaugs plass» etter gjenforening av gruppene.

Tekst og bilder Helge.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s