Referat og bilder fra fjellgeitene, 4.3.16


Kjære turvenner!

Hele 18 sprekinger stilte opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gi seg i kast med turgruppens lengste tur, nemlig den som er kalt «Hopremasa» etter en industribygning som ligger ved utgangspunktet for turen. Turen er på ca. 9,5 km og går i variert, men ikke krevende, terreng over til middelhavskysten og rundt saltsjøene ved naturparken Calblanque og tilbake over åsen til utgangspunktet. 15 gikk hele turen mens 2 valgte en litt avkortet versjon. 1 gikk selvvalgt tur i «Hopremasa»‘s nærområde.

Været var helt topp med sol fra skyfri himmel. Et svalende vindpust var velkommen avkjøling etter forsering av de få bakkene under turen.

Etter endt tur ventet felleslunsjen på Casablanca. Som så ofte tidligere både velsmakende og servert av hyggelig personale. Her fikk vi besøk av ytterlige 2 gjester slik at vi ble 20 til bords.

Som dokumentasjon vedlegges denne gangen et gruppebilde tatt etter vi kom over på middelhavssiden, et bilde fra den fine rasteplassen ved havet etter passering av saltsjøene og endelig ett fra felleslunsjen.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

1 svar til Referat og bilder fra fjellgeitene, 4.3.16

  1. Mai Turid Johnsrud sier:

    Vi gleder oss til tur igjen når vi ser de fine bildene og fine naturen. Vi kommer til Cabo de Palos 8 mars. Godt og komme fra snø og kulde en stund. 🤗 Hilsen Carl og Turid 🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s