Ny tur med fjellgeitene, 26.02.16


Kjære turvenner. Takk for sist, det ble en hyggelig dag selv om været skremte noen. Dere bør ikke være redd værmeldingen fordi jeg finner alltid en tur som passer i all slags vær. I det minste blir det en hyggelig lunch senere på dagen. Det kan siste fredag bekrefte. Neste tur blir Vindmøllene ved La Union. Regner med at Gerd leder den siste stykke på turen som er oppkaldt etter henne.(Gerds sti) Oppmøte som vanlig litt før kl 11.00. Bespisning blir på Casa Blanca. Meny Forrett Salat etc 1. Hovedrett Spareribs pris 10 euro 2 " Torsk " 12 " Dessert Karamellpudding eller fruktsalat. En drikke+ kaffe er inklusive De som er forhindret for å bli med på turen kan selvfølgelig være med å spise. De er hjertelig velkommen, men må si ifra før vi drar. Håper igjen på en hyggelig tur. M.v.h Ingolf E. Drilen Telefon 635295842 Spansk " 004772606509 Norsk E. post iedrilen
Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s