Ny fredagstur med fjellgeitene.


Hei alle fjellgeitene.

Værmeldingen for fredag ser foreløpig ugunstig ut, men «ingen kjenner dagen før solen går ned» og mye kan endre seg før vi skal starte på turen. Men Ingolf tar, med rette, forbehold og har tenkt å gå i det skjermede terrenget til eller fra Fyret. Men blir det virkelig overhendig uvær slik at man må hold seg inne, er det kanskje ennå større behov for å møte gamle og nye venner til en felles lunsj på Casa Blanca, eller ‘Det Hvite Hus’ som det betyr.

I USA slåss man jo nesten et helt år med alle sleipe knep, for å få plass i Det Hvite Hus.

Min anbefaling for fredag: Vi møtes, sånn eller sånn.

Nærmere opplysninger har Ingolf lagt ut på hjemmesidene, og de gjengis in extenso også her:

Kjære turvenner.

Takker igjen for en hyggelig tur sist fredag. Neste tur ser dårlig ut angående dårlig vær på fredag.

Vi planlegger derfor den korteste turen fra Portman -Fyret. På grunn av at veien opp til parkeringsplassen er dårlig anbefaler vi parkeringsplassen like før på høyre side. Hvis været blir så dårlig at det ikke blir tur håper jeg at så mange som mulig blir med å spise på Casa Blanca kl 14.30.

Hovedretten blir Laks eller Spareribs. Jeg møter opp som vanlig selv om været blir dårlig for å ta imot bestilling. Tar også imot bestilling pr telefon . Pr telefon må jeg ha den før 10.30. Håper at det blir oppholdsvær slik at turen kan avvikles. Vinden betyr ikke så mye på denne turen.Takker også for de hyggelige hilsner mens Laila har vært syk.

m.v.h  Ingolf

E.post mailto:iedrilen@online.no

Telefon 635295842 Spansk

+4772606509 Norsk

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s