Referat og bilder fra fredagsturen, 12.02.16


Hei og hopp!

Her kommer et lite tilbakeblikk på en flott tur med 9 entusiastiske og glade turgåere. Denne fredagen gikk turen fra Vannpostene ved Los Belones og medurs ( motsatt av moturs ) rundt Cabeza de Fuente og tilbake til Vannpostene. En tur som tar ca. 2,5 timer i varierende natur og langs godt merkede stier. En svalende vind på middelhavssiden gjorde den noe bratte fjellsiden her noe mindre krevende og holdt eventuelle mygg og knott borte.

En liten stopp for påfyll av ny energi måtte tas i en senkning denne gangen på grunn av vinden, men ingen klaget over mangel på utsikt og fotografen fikk et fint gruppebilde med sjefen i sentrum (for anledningen med synlig inntak av bannan).

For å dokumentere ovenstående er det tatt med to bilder som illustrerer den storslåtte og frodige naturen mot middelhavsstranden og mot Cabeza de Fuente.

Et siste bilde er fra felleslunsjen på restauranten «Garnacha» i Los Belones. Her ble vi hele 12 stykker til bords da vår nestor, Jan Parow, stilte med frue og nyankommen sønn direkte fra Tyskland. Ved en inkurie som førte til en lapsus er fotografens samboer her totalt kommet i skyggen av vår turleder. Her nederst til høyre.

Tekst og bilder, Helge.

.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s