Referat og bilder fra fjellgeitene, 05.02.16


Hei til alle turvenner.

Fredag den 05.02.16 var vi 12 våryre fjellgeiter som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Denne litt gråe fredagen, den første i februar, var turen lagt til «Cala Reona». Dette er en av de fineste turene klubben arrangerer og selv om været kunne vært bedre så var humøret på topp hos deltakerne. Da de fleste hadde forskjellige gjøremål etter felleslunsjen, ble det lastet opp i hele 6 biler for at alle skulle nå sine destinasjoner. 10 deltakere gikk hele turen mens 2 gikk en noe kortere tur.

Felleslunsjen var også denne fredagen lagt til restauranten «Garnacha» i Los Belones hvor vi var 10 til bords. Som vanlig var det nydelig mat servert av en blid og profesjonell stab.

Legger ved ett fellesbilde fra første «vanningsstopp» etter å ha forsert de første bakkene. Neste bilde viser utsikten fra samme avsats mot Cala Reona og Cabo de Palos med det kjente fyret. Legger også ved et bilde fra inntak av forfriskninger i en gammel kanonstilling langs ruten. Siste bilde er fra måltidet på «Garnacha» hvor en servitør også opptrådte som fotograf slik at undertegnede fikk bli med.

Tekst og bilder, Helge Ødegård.

 

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s