Referat og bilder fra fjellgeitene, 22.01.16


Hei alle turkamerater!

Turen til vindmøllene er en av de mest populære i klubbens regi. Det er derfor litt skuffende at vi «bare» ble 6 startende denne flotte fredagen. Det gledelige får være at vi også var 6 som fullførte!

Vi hadde denne gangen lagt om litt på øverste delen opp til vindmøllene hvor vi gikk en sti, døpt Gerds sti, som er litt lengre, men går gjennom terreng med mer vegetasjon og med litt mer interessant landskap.

Felleslunsjen ble inntatt hos Marios på «blåstripa» hvor vi ble 8 til bords.

Legger ved et bilde fra avsatsen ved gruvekapellet hvor en skoleklasse hadde en rast. Fikk en elev til å ta bildet slik at referenten også fikk bli med her. Neste bilde er fra topp-punktet ut mot Mar Menor og La Manga stripa i bakgrunnen. Et tredje bilde viser toppen av toppen med en sunnmørsk tindebestiger i fin positur. Sist, men ikke minst, et bilde fra felleslunsjen ute i «teltet» hos Marios .

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s