Referat og bilder fra fjellgeitene, 11.12.15


Hei til alle turvenner!

Her kommer et «kort» referat fra nok en vellykket tur med DNKLM’s Turgruppe. Denne fredagen, 11.12.15, var turen lagt til Cala Reona, en liten bukt med fin sandstrand like ved fiskerlandsbyen Cabo de Palos. Fra denne idyllen som startpunkt gikk turen langs fjellsiden over middelhavsstranden, over åsen mot Mar Menor og tilbake til Cala Reona.

Hele 13 sprekinger møtte opp på parkeringsplassen ved Burger King morgenfriske og opplagt til turgåing. Vi lastet opp i 4 biler og dro innover La Manga til Cabo de Palos og over til startpunktet for turen. Her møtte nok 2 turgåere opp slik at vi ble hele 15 deltakere som la i vei i strålende turvær, sol og lett vind. Alle 15 fullførte hele turen uten uhell av noe slag.

Vi hadde bestilt felleslunsj på restauranten Garnacha i Los Belones hvor vi ble 13 til bords til velsmakende 3-retters måltid til en overkommelig pris, til og med om en regner det om til devaluerte NOK.

Legger ved et samlingsbilde fra første avsatsen etter start med Cala Reona og Cabo de Palos som bakgrunn, et bilde fra inntak av forfriskninger i en fordums kanonstilling med utsikt over naturparken Calblanque og Cabeza Fuente, som er høyeste fjelltoppen i området og til sist et fra felleslunsjen på Garnacha.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s