Referat og bilder fra fjellgeitenes tur 27.11.15


Hei alle turvenner og andre glade vandrere

På denne «Black Friday» hadde dessverre mange av våre trofaste turgåere dratt til gamlelandet for å forberede julen. Vi var derfor bare 6 glade vandrere som stilte til start på parkeringsplassen ved Burger King. Om vi ikke var så mange i tall så var turgleden og humøret på topp.

Turen gikk denne gangen til Kanonene gjennom skogen opp og veien ned. Alt foregikk i kontrollerte former med bare et par tilfeller som kan kalles «nestenulykker». Om disse var rapporteringspliktig er ikke sikkert, men er tatt med her i alle tilfeller.

Været var helt som en kunne ønske seg i området vi hadde valgt. Sol og litt vind som holdt myggen borte. Dette holdt seg helt til vi var kommet i bilene igjen og begynt på hjemveien. Da plutselig forvandlet scenariet seg totalt. Regnet pøste ned og Gran Via kunne heller blitt kalt Rio Grande på noen øyeblikk. Peugeoten ble på et øyeblikk forvandlet til amfibium og møtende trafikk så ut som vannscootere. Men som kjent: Vi står ‘an av!

Som dokumentasjon på ovenstående er følgende bilder vedlagt:

Ett fra «Sommerboligen» i dalen på veien opp, ett fra rasten ved kanonene, ett oversiktsbilde mot innløpet til Cartagena og ett siste fra ett forholdsvis kort langbord på Casa Blanca hvor vi inntok nok et velsmakende lunsjmåltid.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s