Referat og ny fredagstur, 17.10.15


Hei turvenner og takk for sist. Turen rundt Cabeca ble veldig hyggelig. Oppmøte var veldi høyt. De fleste gikk hele turen, men 7 stk gikk den korteste turen med Laila som leder. Vil takke spesielt de som gikk først for å hjelpe meg med turen. Jeg trenger alltid hjelp når det er så mange. Jeg må passe på at alle blir med. Etter turen var det 10 voksne som spiste på Kinarestaurangen, 28 voksne spiste på Caca Blanca + 2 hyggelige gutter. Deltagelsen har økt vollsomt, og det er hyggelig. Alle virket fornøyd både med tur og bespisning.

Neste tur går fra Hopramase, flere har ønsket seg den turen. Bespisning blir igjen på Casa Blanca . Vi har fått tilbud om Laks i Rekesaus og Karrikylling som hovedrett. Salat Dessert og kaffe er med i prisen. Håper igjen på en hyggelig tur. De som er forhindret fra å være med kan selfølgelig være med å spise, men de må si ifra før turen starter. Turen starter kl 11.00, men oppmøte litt før

M.v.h

Ingolf

iedrilen@online.no

Telefon 935295842

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s