Referat og ny tur med fjellgeitene.


Kjære tur-venner.

Fredag den 9. oktober gikk turen vår, som dere husker, fra Cala Reona. Mange holdt seg nok hjemme på grunn av et overhendig plask-regn som pøste ned da vi skulle gi oss i veg. Det kom også forslag om å avlyse turen, men heldigvis mente flertallet at uværet var et lokalt fenomen. Og de hadde rett. Inne på fastlandet hersket roen og freden og turværet var optimalt. Omlag 20 stykker gikk rundt toppen av det store fjellet mens 7 valgte den mer bedagelige tralten i lavlandet under rolig ledelse av Laila.

Kommende fredag går vi fra vannposten ovenfor Los Belones rundt Cabeza de fuente. Det tar vanligvis mellom 120 og 150 minutter. Deretter inntar de som ønsker det, felles lunsj på Casa Blanca. De som ikke er i form til å ta del på turen, er selvsagt velkomne til å spise lunsj sammen med oss. Menyen er som vanlig rundhåndet med forrett, hovedrett, dessert og kaffe m.m. Vi har avtalt husets vel-smakende schnitzel som hovedrett, men vertinnen har også torsk tilgjengelig for dem som foretrekker fisk. Prisen er nærmest en gavepakke. Vi sier ikke mer….

Denne gangen er nok en del av tur entusiastene på 10-dagers cruise i Middelhavet, men vi som liker fast grunn under føttene, ser frem til en ny tur-dag med gamle og nye venner og godt humør i bagasjen.

Møt opp med eller uten bil på plassen mellom Grimanga-bygget og Paquebote kl. 10:50. på fredag. Avmarsj er kl. 11:00 presis

Dere når meg på e-post:    iedrilen@online.no

eller Tlf.: +47 72 60 65 09

Hilsen fra

Ingolf Drilen,

En kommentar til «Referat og ny tur med fjellgeitene.»

  1. GLIMRENDE TUR-FORSLAG. ENNÅ KAN VI NYTE SOMMEREN. Også dere som er her bare for noen korte høstuker: Gå ikke glipp av sjansen til en herrlig innledning på helgen. Bli kjent med omegnen. Bli kjent med flere muntre vandrere og klima-flyktninger. Ved en inkurie ble det ikke nevnt at det også fins et alternativ for dem som vil (eller må) ta det veldig rolig . Laila leder spaser-gruppa. Start, innkomst og måltid på samme sted til samme tid.
    KOM OG BLI MED DA VEL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: