Ny tur med fjellgeitene.


Hei turvenner og takk for sist. Vi var 32 stk som hadde en vellykket tur til Kanonene. Neste tur blir Cala Reona ved Cabo de Palos. Turen starter som vanlig kl 11.00, men ønsker oppmøte litt før for å orientere om turen og bespisning .Det blir som vanlig også noen som går den motsatte vei ledet av Laila. Etter ønske fra flere blir det Sol y Somra som blir spisested, men de som ønsker det kan selvfølgelig spise andre steder Spisested må ikke være hindring for å være med på turen. Hovedmenyen blir Lammekotletter, Sparerips, Bacalao og Salmon. Salat og andre ting følger selvfølgelig med.1 drikke følger med i prisen. På grunn av at vi kan møte kontrol på parkeringsplassen før vi begynner å gå ,ønsker jeg at alle samles der før turen starter. Vi har tillatelse til å gå tur så det er ikke noe problem. Ønsker både gamle og nye deltagere velkommen.

M.v.h

Ingolf

Telefon 635295842

Hilsen fra Jan P.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s