Ny tur med fjellgeitene.


Takk for sist. Det var 14 stk som gikk tur og 15 som spiste lunch.En hyggelig dag.

På grunn av varmen bør fjellgjetene vente enda en uke før vi drar til fjells. Derfor blir det enda en strandtur. Men denne gangen en annen strand. Vi kjører bil til Elarbol og parkerer der. Jan vil orientere om turen. Bespisning

blir på Sol og Sombra, ute på Blåstripa. Retten der blir som Forrett 1 Salat, Mussel vin og en annen rett. Hovedretten foreløpig blir Spareribs eller Bacalao. Skal prøve og få noe i tillegg. Det er 1 drikke og kaffe som følger med. Turen går som vanlig kl 11.00, med oppmøte noe før. De som ikke blir med på turen kan selvfølgelig være med å spise. Men de må si ifra før turen starter. De er også velkommen. Bespisning blir kl 14.30. Ønsker alle hjertelig velkommen

M.v.h

Ingolf

telefon 635295842

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s