Ny tur med fjellgeitene.


Kjære venner av fredags-turen. Alle må gå Men denne gangen gjelder det bare en ny tur med fjellgeitene. De store lederne har alle reist hjem og kommer ikke tilbake før i høst. Men flere har nettopp kommet ned. Og sammen med oss som er igjen her nede, ønsker de å røre på seg i frisk luft og godt selskap. Derfor går det, som alltid, en tur fra parkeringsplassen Samme tid og samme sted (mellom Grimanga-bygget og Paquebote) førstkommende fredag. Noen har ønsket en tur opp til Kanonene. Vi går den i ro og mak i et tempo som passer de fleste. De umettelige trimerne kan, om det ønskes, få gå en litt tyngre og lengere rute. Vi kjører forbi Los Belones og opp til åskammen mot Portman. Turen opp til kanonene tar ca. 45 minutter og ned igjen går vi på tre kvarter. Under vegs blir vi enige om et sted eller flere hvor vi kan innta en matbit sammen. Avmarsj kl. 11:00. Møt opp litt før med eller uten bil! Vår (Fjellgeitenes) leder, den store bukken Bruse, ville sikkert sagt: Enten vi da blir tre eller tretti, Finns det alltid et sted vi blir mett i. Det har jeg vel, som alltid, helt rett i. Og så, over til det alle snakker om: været: Etter den siste tidens blåst kan vi glede oss over følgende værprognose for fredagsturen vår: Den har vi klippet fra Meteorologisk Institutts YR, vår beste venn i nøden. Den stoler vi på!

kl 8–14 14° 0 mm nedbør og Svak vind, (2 m/s) fra vest-nordvest

Konklusjon: Alle som har lyst: kom og bli med. Hilsen Jan P.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s