Referat og bilder fra fjellgeitenes tur, 10.4.15


Hei igjen alle nye og gamle turvenner!
Jeg tror vel ikke dette ble siste turen hverken for Ingolf eller Helge, men definitivt siste turen denne våren for oss. Vi takker alle våre turvenner for de fine opplevelsene vi har hatt sammen langs alle de fine turstiene i nærområdet det siste halvåret og ser frem til og se dere alle igjen til høsten. Referenten har elles en sterk mistanke om at det blir forsøkt arrangert turer videre utover våren. Lykke til!!
Turen i dag gikk rundt Cabeza Fuente fra vannpostene ved Los Belones. Hit kom vi 9 fjellgeiter i 2 biler fra parkeringsplassen ved Grimangabygget. Været var sånn passe når en skal utfordre fysikken i våre tilårskomne skrotter, ikke for varmt og ikke for kaldt, selv om vinden var litt skarp de første kilometrene.
Flere sprekinger var ute i terrenget denne fredagen og et par vinket kjekt til oss fra toppen av Cabezaen (se vedlagt foto). Vi hadde et par stopp langs ruten, og ved det første «vannhullet» ble det anledning til et bilde som dekket hele den friske gruppen mot et høyreist Cabeza (hode).
Nok en hvil ble foreviget, denne gangen har vi tatt oss til rette og brukt en gangbru til rasteplass for inntak av medbrakte forfriskninger.
På hjemturen møtte vi to norske familier som, etter å ha konstatert at vi forsto hverandre språkmessig, ble behørigt informert om turalternativene i området.
Etter endt tur ble nok en overdådig og velsmakende felleslunsj inntatt på restauranten Meson la Bellota. Et vedlagt bilde, tatt av stedets innehaver, viser en mett og glad gruppe som tilsynelatende nå lengter mer etter sofaen.
Tekst og bilder (de fleste): Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s