Datoer for påsketurneringa i bocciaen er flyttet grunnet klager fra fjellgeitene. Turneringa blir 31. 1. 2. april


Dette innlegget ble publisert i Boccia, Nyheter. Bokmerk permalenken.

11 svar til Datoer for påsketurneringa i bocciaen er flyttet grunnet klager fra fjellgeitene. Turneringa blir 31. 1. 2. april

 1. jparow sier:

  Flott av trekk Boccialedelsen.
  Men KLAGE høres sterkt ut. Særlig i flertalls form. Eter min oppfatning var to av DNKLMs populære aktiviteter berammet til sammenfallende tid. Da det ble gjort oppmerksom på at noen gjerne ville deltatt på begge evenementene, var boccia-leder Annie Hilton raskt ute i samråd med gruppestyret sitt og korrigerte agendaen. Det har gledet flere og, som det meste, vil det kanskje ergre noen få. Jeg må bare gjenta en gammel sannhet: Den kloke gir seg. Hadde det bare vært like enkelt blant våre godt betalte folk på Stortinget (sukk)! Der kan det ofte virke som om den kloke har reist hjem; eller til et godt betalt utenlands skattegunstig oppdrag som andre kunne gjort bedre.

 2. Randi Oksavik sier:

  Da er det bevist at at Bocciagruppa er klokere enn fjellgeitene.Neste gang må kansje turgruppa vise at de kan jenke seg også 😀 God Påske 😉

 3. Ingolf E. Drilen sier:

  Jeg lurer på om den Norske klubben er er bocciaklubb eller klubb for andre aktiviteter. Det virker slik ikke iflg lederen , men noen andre.

 4. Ingolf E. Drilen sier:

  Fjellturene starter iår første fredag i september og varer.. til over påske i 2016. Når jeg er hjemme i julen er det Helge Ødegård som er ansvarlig for turene, Han er godkjent leder.Turene går hver fredag med oppmøte senest 10.50

 5. Paul sier:

  Klubben er jo for alle,så det er ikke bare en boccia klubb, men vi har jo sett i flere år nå at turgruppa har tatt seg til rette ved at de har prøvd å snik utvide klubbens aktivitets periode,så jeg og mange ved meg syns ikke lederen har så mye å klage over ved å sette den ene gruppen opp mot den andre.. så hvis de starter turene tidlig i sept. så må jo det være i privat regi????
  Forøvrig GOD PÅSKE til alle medlemmer.

 6. Ingolf E. Drilen sier:

  Jeg trudde det var lov til å arrangere turer i september og april. De som er med på det er iallefall begeistrert.Selv Kjell arrangerte turer i perioden.

 7. Randi Oksavik sier:

  Enig med Paul…

 8. Ingolf E. Drilen sier:

  Hvis formannen har samlet gruppeledere til møte før aktivitetsplan ble satt opp har det sikkert ikke hvert noe problem. Det er dessverre andre som bestemmer. Jeg svarer ikke mere på dette tullet.
  Det burde være en selvfølge av formannen.samlet lederne.

 9. jparow sier:

  Nå går diskusjonens bølger høyere og høyere på disse sidene. Da bør det også være høyt under taket i DNKLM. Vedtektenes paragraf 4 sier da også klart fra om at:
  Formålet er «Å skape trivsel samt støtte og fremme fellesskapet mellom nordmenn og Norgesvenner på La Manga. Å være organ for kontakt og samvær. Og å arbeide så langt som mulig for løsning av fellesoppgaver av praktisk art.» (Understrekning gjort av meg).

  Til Randi vil jeg si at det er helt greit å hevde at bocciagruppa er klokere enn fjellgeitene. Om det er bevist, er vel tvilsomt. Men det er en behagelig tanke og dere (eller vi) er foreløpig flest. Så nå får fjellgeitene skjerpe seg og rekruttere flere.
  Når hun litt senere kategorisk erklærer seg «enig med Paul» er det ikke garantert at hun oppfatter hans uttalelser slik han mente det, eller slik jeg tror han mente det.

  Kommunikasjon oss mennesker imellom er noe av det vanskeligste som fins.
  Senderen (den som sier eller skriver budskapet) har alltid en mening med det sendte. Men han eller hun lykkes ikke alltid med å uttrykke seg slik de hadde tenkt det. Sånn er livet.
  Mottakeren (den som hører eller leser budskapet) vil dessverre ofte misforstå det
  • fordi det var dårlig formulert eller
  • fordi mottaker ikke kan eller vil forstå det eller
  • fordi mottaker tilhører den eksklusive gruppen av aktive mis-forståere som vil mistolke alt.
  Paul har selvsagt rett både i at klubben er for alle, at man ikke skal sette en gruppe opp mot en annen og i sine ønsker om en god påske til alle medlemmer. Jeg tror nok han unner også ikkemedlemmene (dem er det dessverre litt for mange av ennå) en nesten like god påske. At turgruppa har tatt seg til rette ved å «snik – utvide klubbens aktivitetsperiode» oppfatter jeg som en morsomhet i beste mening. Og selvsagt er det INGEN som bryr seg om to eller flere gå på tur også i det halvåret store deler av styret og oppmennene hviler ut etter den kalde årstidens mange aktiviteter.
  Fotturgruppa er, på lik linje med de andre gruppene en del av klubben. Den skjelner ikke mellom privat og offentlig regi. Turene er helsefremmende for både kropp og ‘sjel’ og gjester er alltid velkomne. For mange har en fredags-tur vært det første møte med Klubben. Tur-lederens høyeste ønske er at alle skal ha en best mulig opplevelse av turene og komme igjen og igjen og igjen. Med god hjelp fra enkelte deltakere har han også lykkes.
  Men vi kan alle bli bedre. Særlig hvis vi hjelper hverandre og bli gode. Det nye ordet fremsnakke har kanskje litt vanskelig for å slå rot i språket vårt, men på sikt håper jeg det vil utkonkurrere det gamle velkjente og ofte praktiserte ordet baksnakke.
  Og som sagt innledningsvis: Klubbens formål er å skape trivsel

 10. Aslaug Auestad sier:

  Påsketurneringa startet i 2004 og fjellturene i 2005

 11. Som leder av norskeklubben på La Mange er det vel noe tafatt å henvise til årstall. Her er det vel snakk om ukedager og samarbeid, uansett aktivitet.
  Gerd Foros

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s