Vinnerne av kveldens dart, 23.3.15


Runde 1.

Runde 2.

Begge rundene ble avsluttet uten SPREKK.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Dart, Nyheter. Bokmerk permalenken.

2 svar til Vinnerne av kveldens dart, 23.3.15

  1. Karin Breit sier:

    Hei! Jeg har ferie i La Manga fra 8/4-22/4. Er det noen av dere som spiller bridge?
    Vennlig hilsen Karin

  2. jparow sier:

    Det er sikkert flere som spiller Bridge her nede. Jeg var ivrig turneringsspiller frem til man gikk over fra Culbertsons til Gorens meldesystem. Da begynte karrrierejaget og kampen om å samle i lader tok overhånd. Dermed ble Bridgen nedprioritert til + – 0. Så det er en stund siden jeg ble passiv. Men tanken på at DNKLM burde hatt en bridgegruppe har ikke vært fremmed for meg. Poenget er at noen som har nok kunnskap og gjennomførings-kraft må ta et initiativ. Kanskje kan du få svar fra flere interesserte ‘langtids boende’ på LM og stimulere dem til å sette igang et forsøk. Om det så bare er vanlig robber-bridge (heter det ennå det?) til å begynne med, kunne det kanskje utvikle seg til å bli ennå en permanent klubbaktivitet. Hadde du spilt sjakk ville det kanskje vært ennå enklere. Men det ene utelukker jo ikke det andre. Derfor spør jeg med det samme: Er det noen her nede som ville ha glede av regelmessig sjakkspill? Gi lyd fra dere!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s