Referat og bilder fra fjellgeitene, 20.3.15


Hei gode turvenner!
Grunnet den truende værsituasjonen på fredag formiddag ble en mer beskyttet tur valgt, nemlig til fyret ved Portman via romerstien. Her var det stort sett lunt og passe varmt for en nordbo, men uten sol.
12 spreke «fjellgeiter» stilte til start på parkeringsplassen ved Grimanga-bygget og dro i 3 biler til den gamle ekserserplassen på veien ut til fyret som er utgangspunkt for turen.
Alle kom velberget fra strabasene og stilte med brede smil opp for avfotografering ved 2 anledninger langs turruten. På «Gunnlaugs plass» ute på militært område ved fyret var det rast med påfyll av medbrakt nærings- og nytelsesmiddel. Her og ble fotografen fristet til å forevige den koselige atmosfæren og de glade deltakerne.
Felleslunsjen ble inntatt på restauranten Meson de Bellota på «blåstripa». Overdådig og velsmakende må en ha lov å kalle dette måltidet. Til god mat og drikke går drøsen lett og tiden fort. Vertinnen overtok fotoapparatet slik at alle 11 som deltok på lunsjen ble med på bilde herfra.
Tekst og foto: Helge Ødegård.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s