Fredagstur med fjellgeitene 27.2.15


Hei alle turvenner!
På grunn av sendetiden på TV fra Falun ble det valgt en forholdsvis kort, men krevende, tur denne fredagen, nemlig Cabeza Fuente. Ingolf hadde vært i kontakt med en gruppe på 6 fra en klubb i Bergen og disse hadde sagt seg interessert i å være med på fjelltur. Vi ble derfor hele 13 deltakere som dro fra parkeringsplassen ved Grimanga-bygget i 3 biler til utgangspunktet ved Vannpostene i Los Belones.
På grunn av nevnte TV-sending ble det litt sen lunsj, men Meson la Bellota stilte opp med en fortreffelig komposisjon med valgfritt kjøtt eller fisk som hovedretter. Her fikk vi besøk av 3 til, slik at vi ble hele 16 personer til bords.
Vedlegger et gruppebilde fra en avsats på oppturen, ett fra toppen (kun bergensere + fotografen til topps), ett fra bergveggen ovenfor Vannpostene (en fjellklatrer kan lokaliseres for de skarpsynte) og ett fra lunsjen på «Blåstripa».
Tekst og foto: Helge Ødegård.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s