Ny fredagstur med fjellgeitene.


Fredags-tur:

Takk for sist. Siste tur hadde vi problemer med været, men det ble mye bedre enn det vi fryktet. Først kommende fredag er vi i konkurranse med VM stafetten. Vi har derfor laget en kortere tur slik at tur gående kan komme hjem noen lunde til sendingen begynner. Turen går til Cabeza Fuente til topps. det er det høyeste punkt på La Manga. De som ikke vil helt til topps kan bare snu da vi går samme vei tilbake. Selve turen tar 1.5 time og inkl kjøring er vi tilbake litt over 13.30. Sendingen begynner kl 13.30. Jeg vil påse at tiden holder . De som ikke skal se TV bør heldst kjøre sammen. Bespisningen blir etter sendingen kl 16.00. På grunn av at vi ikke har peiling på hvor mange som skal spise har vi foreløbig ikke funnet noe spisested. Med det blir vi eninge om før vi starter. Ønsker derfor oppmøte god tid før 11.00. Håper på ett godt oppmøte.

M.v.h  Ingolf

Telefon 635295842

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s