Ny tur med fjellgeitene.


Invitasjon. Fredags-tur til KAONENE:

Hei turvenner.

Etter en velykket tur sist fredag, selv om vi gikk feil og noe lenger enn planlagt fikk vi positiv melding tilbake.( Dette var en skikkelig tur) Vi hadde også ett vellykket måltid på Meson La Belota. Maten og servicen var veldi bra, men det var kaldt. Det siste tar vi hensyn til . Ønsker ikke at vi skal sitte å fryse når vi kommer gjennomvåt på neste tur. Været er fortiden utryggt når det gjelder temp. Vi velger derfor å spise på Carnacha i Los Bellones. Dette stedet er ønsket av flere. Når temp. blir bedre vil som Ifjord prioritere Nærmiljøet når vi spiser. De som ønsker å spise andre steder kan selvfølgelig gjøre det eller ikke vil spise. Turen denne gangen går til Kannonene. Noen går veien opp, mens de fleste vil gå gjennom skogen. Vi har ledere for begge turene. Håper på igjen en hyggelig tur.Velkommen.

M.v.h
Ingolf
iedrilen
Telefon 004772606509 (Norsk)
635295842 (Spansk)

Hilsen Jan P.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ny tur med fjellgeitene.

  1. jparow sier:

    En klok beslutning. Det er ålreit å støtte nærmiljøet, men ikke hvis en skal hutre seg gjennom måltidet. Fryse kan vi gjøre hjemme ved nordishavets bredder. Blåstripa er best i sommervarmen, men da er den nesten uslåelig.
    Vi sees vel alle på fredag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s