Referat og bilder fra fjellgeitene, 23.1.15


Hei og hopp!! Hilser alle spreke fjellgeiter i nord og syd!
16 sprekinger stilte på parkeringsplassen ved Grimangabygget selv om en noe kald nordavind prøvde å ta motet fra oss. Men pytt, vi er da VIKINGER! I fire biler dro vi over «fjellet» til ekserserplassen mellom Portman og fyret, for å gå turen opp Romerveien, langs åskanten ned mot fyret ved havna i Portman. I godt lag og langs historiske stier er det alltid fare for at praten og oppmerksomheten blir ledet bort fra den tiltenkte turtraseen. I klar tekst: Vi gikk alt for langt oppover Romerveien, nesten opp til hovedveien, før vi tok til «vettet» og returnerte til «vegkrysset» hvor vi skulle tatt av langs åskanten. Men hva gjorde vel det? Vi fikk sett mer spansk/romersk historie enn noen av oss hadde sett førut! Bare flott i det kjølige men flotte været.
14 av oss gikk hele turen, mens 2 valgte en litt kortere versjon. Etter turen dro 12 av oss til Restauranten Meson La Bellota på Blåstripa hvor vi inntok en meget velsmakende lunsj til alles tilfredshet.
Vedlegger bilde fra Romerstien, gruppebilde mot Portman, rast ved militæranlegget ved fyret og lunsjen på Meson La Bellota.
Tekst og bilder Helge Ødegård.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s