Da har vi begynt på 2015 og vi fornyer medlemsskapet vårt i DNKLM


Medlemsskapet koster 20 € pr. år
Styret ønsker at alle, gamle og nye medlemmer, fornyer medlemsskapet sitt.
IREN ordner alle formaliteter.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

6 svar til Da har vi begynt på 2015 og vi fornyer medlemsskapet vårt i DNKLM

 1. jparow sier:

  Alle ‘norske nordmenn fra Norge’ som oppholder seg på La Manga mer enn tre uker i sesongen BØR selvsagt være medlemmer i DNKLM og støtte klubbens formål.
  Vi har – tror jeg – tilsynelatende et styre som fungerer godt og tenker klart .
  Da er det på tide at man innser det absurde i å vedta en kontingent som er over dobbelt så høy som det vi trenger til klubbens drift. I mars 2014 ble kontingenten for 2015 trumfet igjennom uten at det forelå noe budsjett for 2015 ! DET skal først vedtas i mars 2015 !
  Hvis det er noen som leser hjemmesidene våre, bør de slutte seg til min oppfordring til styret om å ta de nødvendige skritt i god tid for å justere vedtektene slik at det kan bli sammenheng mellom kontingent og sunn drift av klubben. Kontingenten skal ikke vedtas ut fra hva vi har råd til, men i henhold til vedtatt budsjett. Det siste skal gi et nøkternt uttrykk for hva styret og medlemmene mener det koster å drive klubben.

 2. Harald sier:

  Håper at det denne gang er OK å fikse dette i Januar,, ha en fin kveld !

 3. Paul sier:

  Til Jan Parow og Harald
  Det er jo utrolig at vår tidligere Leder Jan Parow legger skylden på styret ang. kontingenten,
  Alle vet jo at det har vært fremmet forslag hele 3 ganger for lavere kontingent, og alle har blitt stemt ned av generalforsamlingen! Skal kontingenten ned må det fremmes forslag om dette på generalforsamlingen, hvis det blir flertall for lavere kontingent vil den bli gjeldende fra Januar 2016. Etter vedtektene skal generalforsamlingen fastsette kontingenten for kommende år, etter som vi har generalforsamling i Mars vil det si for 2016.

  Harald dette kan ikke fikses i Januar all den tid generalforsamlingen har bestemt at kontingenten for 2015 skal være på samme nivå som tidligere.
  Kommer det nye forslag om å redusere kontingenten slutter jeg meg gjerne til det, da jeg har vært med på alle de tre tidligere.
  God Jul til alle medl. i DNKLM
  Mvh.
  Paul

 4. Karl-Erik sier:

  Jeg sier meg helt enig i Jan P sitt syn om at kontingenten skal gjenspeile klubbens utgifter til driften. Hvorfor skal klubben kreve inn en kontingent som gjør at den legger seg opp en stor «formue»? Når man tar opp størrelsen på kontingenten med forskjellige medlemmer, får man til svar at dette har vel alle råd til her nede. Eller et annet svar: det er bare å møte opp på årsmøtet hvor middagen er gratis så har du » tjent inn kontingenten». Når det møter opp ca 70-80 mennesker av ca 160 på årsmøtet, så er det den halvparten av medlemsmassen som er hjemme i Norge som sponser den gratismiddagen. Gratis middag på årsmøtet kan gjøres når kontingenten settes så høyt at klubben går med store overskudd. Mener medlemmene at dette er rett?
  De som er tilstede på årsmøtet hvert år, er stort sett de samme medlemmene. Og de ønsker å beholde den samme kontingenten, og dermed blir det ikke noen endringer i de kommende årene heller. Alle slike ideelle foreninger som jeg kjenner til setter jo kontigenten til det som det koster å drifte klubben.
  God jul og godt nyttår til alle kjente i klubben.
  Hilsen
  Inger-Lise og Karl-Erik

 5. Hei! Vi er enig med Jan P. i at budsjettet skal gjenspeile utgiftene til klubbens drift og at nødvendige endringer i vedtektene blir gjort på førstkommende generalforsamling. Budsjett for inneværende år og forslag til budsjett for det påfølgende år kan deretter bli fastsatt.
  Vi foreslår at Jan Parow fører i pennen et slikt ( slike ) forslag til generalforsamlingen 2015.
  Med hilsen
  Gerd og Helge.

 6. Harald sier:

  Ps: Her har det nok blitt en misforståelse,,, Paul !!! Jeg svarte på det som overskrifta på dette, var at nå måtte kontingenten, betales, det var i desember og vi var i Norge, vi tenkte at vi kunne fikse kontingenten når vi kom ned i januar 2015… Ønsker alle et godt nytt år !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s