Referat og bilder fra fjellgeitene 28.11.14


Hei igjen alle turvenner!
Fjellgeitene tar ikke fri selv om flokken har skrumpet inn og været ikke er så overlag flott. Denne fredagen møtte 7 opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget hvorav 1 skulle kjøre selv for å ta opp en ekstra turkamerat boende på Playa Honda. Vi sto da igjen med en femseter og seks personer. Løsningen ble å kjøre hjem til Peter og Else i Urb. Playa Principe med en passasjer som uten alt for store vanskeligheter fikk overtalt Else til å kjøre og til å delta på turen. Peter var forhindret i jobbsammenheng. Så slik kom vi da i vei mot målet som denne gangen var kanonene på fjellet mellom Los Belones og Portman.
Fasiten på deltakerlisten ble da som følger: 7 møtte på parkeringsplassen før avgang, 1 ble plukket opp underveis, 1 ble sjanghaiet ut fra sitt hjem. Totalt 9 personer. 7 gikk den lengste stien opp brattkneika mens 2 gikk en kortere tur i terrenget ved stiens start.
Vi valgte å spise lunsj på «Sol y Sombra». Her ble vi 8 til bords og ble servert velsmakende forrett, hovedrett og kaffe.
Vedlagte bilder: Ett fra hytten oppe langs stien (tradisjonelt stoppested for påfyll av væske og surstoff), ett fra obsevasjonstårnet hvor vi søkte ly for vind og regn mens vi inntok ytterligere forfriskninger, ett av en av de imponerende kanonene og endelig ett fra bespisningen på «Sol y Sombra». De 2 som gikk en kortere tur ble dessverre ikke med på noe bilde.
Tekst og bilder: Helge Ødegård og Gerd Foros.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Referat og bilder fra fjellgeitene 28.11.14

  1. jparow sier:

    Så flott for alle oss hjemmesitterne å kunne følge med i Rør-deg rørsla sine bevegelser gjennom gode ord og bilder. Vi bli verken støle eller solbrente. Føles likevel nesten som vi har vært med både på turen til toppen og måltidet i sjøkanten. Skjønner at maten var GOD. Er man sulten, smaker det meste herlig. Men HVA kunne vi spist om vi hadde vært fysisk til stede? Ser allerede frem til neste fredag. Hurra for Den Norske Klubben La Manga !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s