Referat fra fredagsturen til fjellgeitene 21.11.14


Hei alle glade turgjengere!
Den siste turen i år med «store bukken bruse» som leder gikk til fyret ved Portman om Romerveien. En tur med alle kvaliteter: passe lang, kupert terreng, flott natur og delvis på historisk grunn. Romerne erobret middelhavskysten i «den andre punerkrigen» som startet ca. år 200 før Kr. Restene av den steinlagte veien bærer tydelig preg av slitasje etter et par tusenår med trafikk over «fjellet» mellom Portman og Los Belones. Selv om en del ivrige turgåere allerede har reist hjem til gamlelandet for å sikre de 7 sortene + andre nødvendigheter var vi hele 15 stykk som kom beriket i sinnet tilbake til bilene på «ekserserplassen».
Felleslunsjen ble denne gangen inntatt på restaurant Garnacha i Los Belones. Den ligger lagelig til langs kjøreruten og har etablert en posisjon i toppskiktet hva spansk kjøkken kan by på i området. Servisen er også både rask og behagelig.
Selv om Generalen selv ikke kan delta på tur neste fredag, har han sørget for kontinuitet. Han har overlevert et kopi av «lisensen» til undertegnede og bedt meg lede turene frem til han selv er tilbake sånn midt i januar.
Legger ved et par bilder fra turen samt ett fra felleslunsjen.
Tekst og bilder: H. Ødegård.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s