Ny tur med fjellgeitene.


Her er Turkameratenes neste turforslag til glede for alle som frekventerer Hjemmesidene:

Hei, Turvenner.

Takk for sist, vi var hele 21 stk. som startet i regnvær. Jeg er sikker på at hadde været vært bedre, hadde det vært over 30. Jeg vet i alle fall av 4 i tillegg. Førstkommende fredag blir turen Portman Romerveien + sløyfe til Fyret. De som ikke vil gå hele veien kan gå noe kortere. Bespisning blir vi enige om før vi starter. Håper på god deltagelse igjen. Dette blir min siste tur på dette året , men er tilbake den 10 januar.

Helge tar over i mellomtiden, han er også godkjent som leder i området. På de 3 siste turene har det vært kontroll 2 ganger. Men de vet hvis hvem vi er og er godkjent så de bare vinket til oss. Det er trygt at vi har papirene i orden. Håper igjen på en hyggelig tur. Den starter som vanlig 11.00, men møt gjerne opp 10.45.

M.v.h

Ingolf

iedrilen

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s