Referat fra fjellgeitene 14.11.14


Hei gode turvenner!
Den lengste turen på turprogrammet ble avviklet med 21 sprekinger på startstreken. Turen går i variert, men ikke spesielt krevende, terreng. Den er «målt» til 10 km og hele 17 av de startende fullførte hele strekningen mens 4 tok en snarvei som avkorter turen med et par km. Været så litt rufsete ut ved avmarsjen fra «Hopremasa» som er startsted for denne turen. Litt småregn, men mildt og greit for alle.
Over på middelhavssiden var det slutt på regnet og kun en forfriskende vind feiet inn fra havet. Vi vikinger står ‘an som kjent av!
Forbi saltutvinningsanlegg med vindmølledrift av pumpestasjonen som pumper sjøvann opp i vanndammene og gjennom naturparken Calblanque med «golfball-fruktene» som vokser på rotstengler langs stien. Vi stoppet på parkeringsanlegget for naturparken for en rast med forfriskninger før vi fortsatte til utgangspunktet og gjenforening med Laila som hadde ledet de fire som gikk «kortturen».
Denne fredagen hadde Hanne ansvaret for felleslunsjen. Det ble en hyggelig og fremfor alt næringsrik opplevelse til alles tilfredshet på «Sol y Sombra» på blåstripa.
Helge beklager at han ble så oppslukt av det gode selskap med prat og mat og drikke at han glemte å ta bilde fra selskapet rundt det pent dekkede bordet.
Vedlegger ett bilde fra Pumpestasjonen ved Middelhavet, ett hvor vi ser Generalen inspiserer (speider etter) sine tropper mot den storslåtte naturen med Cabeza Fuente i bakgrunnen og ett fra hvilepausen på naturparkens parkeringsplass.
Tekst og foto: H. Ødegård.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Referat fra fjellgeitene 14.11.14

  1. Aslaug Auestaf sier:

    Savner referat og bilder fra turen i går 21.november…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s