Vise allsangaften med stort smell!


På tross av fotballkamp på TV, og fredags kveld med masse annen TV underholdning, så møtte det opp 70 sang og viseglade folk. Det er ny rekord på en slik aften. Det var så mange at det ikke ble plass til alle inne, så fordelingen ble like mange ute som inne.Stemningen var høy fra første til siste sang. Kveldens sanger var Cornelis Vreeswijk sin Turistens Klagan, Bob Dyland’s Blowing in the Wind. Hele uken alene,Det som skjer det skjer fra Hitschok filmen The man who know too much fra 1956. Sangen sunget av Doris Day i filmen, hvor hun hadde den kvinnelige hovedrollen. Neste sang var Svenn-Ingvars sin Kristina från Vilhelmina, Deretter fulgte De Lillos sin Neste Sommer. Vikingnananars Blue Hawaii var også i heftet, deretter Lillebjørn Nilsen sin Regnet er en venn.Solen skinner alltid der du helst vil være var neste sang, og det er vel muligens derfor vi er her nede på herlige La Manga. Bjørg og Per Gunnars, Så kom våren til Tarina var neste sang. Ray Adams De tusen sjøers land var neste og vi avsluttet med Carl Jularbo sin Drømmen om Elin.I en av pausene fikk folk prøve seg på å sette sammen et ord som passer sammen med to oppgitte Eks. Hage- Slange- Agurk Det viste å være populært, for konsentrasjonen var på topp for å løse oppgavene les: ordene.Dette var siste aktivitet på Manga Norte. Så inntil videre blir vi å finne på «Blåstripa» hos Resturante Meson la Bellota. Til slutt vil jeg takke alle som møtte opp og jeg tror at alle koste seg med sangene og hverandre.Takk til Eva for bildene.
En stor takk til mine medmusikanter Walter på trekkspill/gitar, Sverre på Ukulele, Roy Morten på gitar og Ingolf B på tamburin.
Hilsen Rolf B.

IMG_0556 IMG_0557 IMG_0559 IMG_0560 IMG_0561 IMG_0562 IMG_0563 IMG_0565 IMG_0567 IMG_0568 IMG_0569 IMG_0573 IMG_0574 IMG_0575 IMG_0576IMG_0586

IMG_0577 IMG_0578 IMG_0580 IMG_0581 IMG_0583 IMG_0584

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Treff. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s